Baggrund

Reiter-IT er en dansk konsulentvirksomhed. I mere end 20 år har vi ydet konsulentbistand indenfor den finansielle sektor.

Vores mangeårige erfaring sammenstillet med en både bred og dybt specialiseret IT-viden gør os til en unik samarbejdspartner, der hurtigt er i stand til:

 Image at målrette ydelser mod kundens forretning
 Image at kunne bruge nyeste IT-teknologi
 Image at lave integration mod kundens systemer
 

Vi leverer konsulentydelser til nogle af Danmarks største virksomheder og indgår typisk i alle faser i et projektforløb, fra analyse/design, valg af arkitektur og platform, rådgivning omkring valg af software til den egentlige projektimplementering.

Vi har specialiseret os i rådgivning, design og implementering af videnbaserede systemer (metadatadrevne) samt Enterprise Data varehus arkitektur/Business Intelligence.

 

XBRL

Siden 2004 har vi beskæftiget os med XBRL (eXtended Business Reporting Language)og har været stærkt involveret i COREP-projektet (nu eurofiling).

I rollen som f.eks.  teknisk projektleder og applikationsudvikler har vi lavet design, arkitektur og implementering af løsninger kunder omhandlende indsendelse at XBRL-filer baseret på dimensionale taksonomier. Vi har bl.a. udviklet løsninger for vore kunder omhandlende indsendelse at XBRL-filer baseret på dimensionale taksonomier.

XBRL teknologien ligger som en naturlig udvidelse af vores ekspertise indenfor metadreven applikationsudvikling. Discipliner som modelopbygning og dimensional modellering er en forudsætning for en effektiv udnyttelse af XBRL teknologien.